Welkom!

We zijn twee families van liefhebbers van deze streek van de Ardenne die vol mooie herinneringen voor ons zit. Herinneringen die we blijven bouwen met onze kinderen en vrienden elke keer dat we enkele dagen in de streek komen doorbrengen.

Deze passie voor Durbuy en zijn omgeving heeft ertoe geleid dat we 3 oude familiehuizen gerenoveerd hebben, zodat anderen ook kunnen genieten met familie en vrienden van deze prachtige regio die waar we ons zo goed voelen.

Onze vakantiehuizen in Durbuy

Onze drie huizen zijn met maximaal comfort et gezelligheid voor ogen gerenoveerd, maar met het grootste respect voor de authentieke streek waarin ze zich bevinden.

Ze zijn allemaal gelegen in het hart van kleine rustige gehuchten op slechts enkele minuten van het centrum van Durbuy. Ze bieden allemaal gezellig comfort voor groepen van 6 tot 14-15 personen en zijn het ideale startpunt om van alle activiteiten van de regio te genieten.

Onze vakantiehuizen zijn zeer aangename vakantiehuizen met een familiale roeping. Feesten, groepsvermaak en evenementen zijn niet toegestaan.

Durbuy

De Ardenne biedt een veelheid aan gevarieerde activiteiten en openluchtrecreatie.

Onze drie vakantiehuizen, gelegen in het geografische centrum van de Ardennen en op een paar minuten van het centrum van Durbuy, bieden snel toegang tot de verschillende toeristische bezienswaardigheden van de regio.

Het oude centrum van Durbuy en zijn omgeving, gehuisvest in een opmerkelijke natuurlijke omgeving, bieden een rijke gastronomie en terroir. Vaak genoemd "de kleinste stad van de wereld", verwent Durbuy ook sportliefhebbers met veel leuke en sportieve activiteiten.

Kom en adem de frisse lucht in en ontspan met familie en vrienden.

Een reserveringsaanvraag of een gedetailleerde aanbieding voor uw verblijf?

Neem contact op met het vakantiehuis van uw keuze voor meer informatie of voor een reserveringsaanvraag. In het geval van een algemeen verzoek of met betrekking tot meerdere verblijven, kunt u contact met ons opnemen via de algemene contactpagina.